Suomi English Русский 中文

KERIMAAN LOMAKESKUS OY:N VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

 

Voimassa 9.9.2013 alkaen
 
KERIMAAN LOMAKESKUKSEN ASIAKASPALVELUSSA TEHDYT VARAUKSET:
Kerimaan Lomakeskuksen asiakaspalvelu myy matkailupalveluja täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja organisaatioille puhelimitse, sähköpostitse ja asiointipisteissä.
 
Maksuehdot ja varauksen vahvistaminen:
Puhelimitse ja sähköpostitse tehdyt varaukset laskutetaan välittömästi varauksen tultua ellei asiakkaan kanssa ole toisin sovittu. Tehtyään varauksen saa asiakas laskun ja vahvistuksen varauksesta sähköpostiin. Jos varauksen alkuun on aikaa yli yksi kuukausi, on laskun eräpäivä kuukausi ennen varauksen alkua. Mikäli varauksen alkuun on aikaa alle kuukausi, tulee laskussa olemaan seitsemän päivän maksuaika.
 
Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut laskun. Varaus tulee olla maksettuna ennen varauksen alkua. Tarvittaessa asiakkaan tulee voida saapuessaan esittää todistus maksusta.
Vuodenvaihteen varauksien osalta loppulasku on maksettava välittömästi varauksen tultua. Varauksen loppusummasta ei saa vähentää pankin kuluja.
Majoittuminen ilman ennakkovarausta on mahdollista mikäli vapaita huoneita tai mökkejä on.
 
KERIMAAN LOMAKESKUKSEN VERKKOKAUPASSA TEHDYT VARAUKSET:
Kerimaan Lomakeskuksen verkkokauppa on Sportum Oy:n ylläpitämä majoituksen verkkokauppa. Verkkokauppa myy majoituspalveluja täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja organisaatioille.
 
Maksuehdot ja varauksen vahvistaminen:
Verkkokaupassa voit maksaa Danske pankin, Nordean ja Osuuspankin verkkomaksulla. Luottokorteista käyvät Visa ja Mastercard. Verkkokaupan varauksissa asiakas maksaa varauksen koko arvon (100%) joko luottokortilla tai verkkopankissa. Hintaan sisältyvät ne tuotteet tai palvelut, jotka tuotekortissa on mainittu. Hinta voi vaihdella varausajankohdan mukaan. Tuotteen varauksen yhteydessä varattavat lisäpalvelut on hinnoiteltu erikseen.
 
Lisäpalvelujen varaukset ovat sitovia. Varaus on vahvistettu, kun tuotteen koko hinta on maksettu.
Kuitti maksusta tulee säilyttää takuuta tai virhevastuuta varten. Mikäli varaus epäonnistuu, asiakkaan tulee viipymättä olla yhteydessä Kerimaan asiakaspalveluun tilanteen korjaamiseksi. Myyjä ei takaa, että kohde on tässä tilanteessa vielä vapaa.
 
KERIMAAN LOMAKESKUKSEN PERUUTUSEHDOT
Peruutukset:
Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, kun tieto peruutuksesta on tullut asiakaspalveluun. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa aikaisemmin kuin 21 päivää ennen vuokra-ajan alkamista, perutaan varaus veloituksetta. Mikäli peruutus tapahtuu myöhemmin kuin 21 päivää ennen vuokra-ajan alkamista, veloitetaan varauksen arvo. Mikäli varaus perutaan ennen varausajan alkamista varauksen jälkeen sattuneen äkillisen sairauden, tapaturman tai kuolemantapauksen johdosta, joka on kohdannut asiakasta tai hänen lähiomaistaan, on hänellä tällöin oikeus saada maksamansa tuotteen hinta takaisin vähennettynä palvelumaksulla 30 €. Tapahtumasta on ilmoitettava asiakaspalveluun viipymättä. Mikäli edellä mainituista syistä johtuva peruutus tapahtuu varauksen aikana, ei tuotteen hintaa makseta takaisin. Jos asiakas haluaa muuttaa loma-asuntoa tai varausaikaa, pidetään tätä aikaisemman varauksen peruutuksena ja uutena varauksena.
 
Kerimaan oikeus peruuttaa varaus:
Mikäli kysymyksessä on ylivoimainen este (force majeure), voi Kerimaan asiakaspalvelu perua varauksen. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada ennakkomaksu kokonaisuudessaan takaisin. Force majeure -esteen takia irtisanotusta varauksesta asiakkaalle mahdollisesti syntyneitä kuluja ei korvata.
 
KERIMAAN LOMAKESKUKSEN VARAUKSIA KOSKEVAT YLEISET EHDOT:
Oleskelu lomakohteessa:
Loma-asuntojen hintaan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus sekä tuotekuvauksessa mainitut palvelut. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet tai varaa ne maksullisena lisäpalveluna. Vuoteiden käyttö ilman liinavaatteita on ehdottomasti kielletty.
Useimpiin mökkeihin ja huoneistoihin on mahdollista saada lisämaksusta erillinen lisävuode tai vauvansänky mikäli niitä on vapaana.
Asiakas vastaa loma-asunnon siisteydestä vuokra-aikana. Yksityisten omistuksessa olevien loma-asuntojen loppusiivouksesta sovitaan varauksen yhteydessä. Yksityismökkien maksullisen loppusiivouksen voi tilata omistajalta tai Kerimaalta. Mikäli yksityismökin loppusiivousta ei ole tilattu ja varauksen päättyessä ei siivousta ole suoritettu, on Kerimaalla tai huoneiston omistajalla oikeus periä siivousmaksu. Oikeus lisä-siivousmaksun perimiseen on myös sellaisissa tapauksissa, jossa mitä tahansa mökkiä on sotkettu tai vaurioitettu enemmän kuin normaali yöpyminen ja oleskelu aiheuttaa.
 
Loma-asunto on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 alkaen (talvikaudella klo 14 alkaen) lähtöpäivään klo 12.00 saakka. Loma-asuntoa ei saa käyttää useampi henkilö kuin loma-asunnon esittelyssä on mainittu.
Teltan, asuntovaunun tai -auton käyttö loma-asunnon alueella ilman Kerimaan lupaa on kielletty.
 
Lemmikkieläinten tuonti tiettyihin loma-asuntoihin on mahdollista, mutta siitä tulee ilmoittaa ennakkoon. Lemmikkieläimistä veloitetaan lisämaksu.
Asiakas on velvollinen korvaamaan loma-asunnolle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan loma-asunnon omistajalle.
 
Huomautukset:
Kaikki loma-asuntoon liittyvät huomautukset on esitettävä viipymättä Kerimaan asiakaspalveluun. Mikäli asia ei ole korjattavissa välittömästi, mahdollinen korvausvaatimus on tehtävä kirjallisesti ja sen on oltava Kerimaan asiakaspalvelussa viimeistään 30 päivän kuluttua vuokra-ajan päättymisestä. Korvausvastuu rajoittuu korkeintaan mökkivuokran suuruiseen summaan. Kerimaan Lomakeskus Oy ei ota vastuuta mahdollisesta ulkopuolisen aiheuttamasta rakennus- yms. melusta. 
 
 
TILAISUUDET RAVINTOLASSA, SAUNOILLA TAI MÖKEISSÄ
 
Kerimaa järjestää tilaisuuksia ryhmille Kerimaan ravintolassa, saunoilla, terassilla, patiolla ja mökeissä. Tilaisuuksien järjestelyissä on huomioitava alkoholilainsäädäntö ja Kerimaan anniskelualueet.
 
Tilaisuutta varattaessa sovitaan alustava osallistujamäärä. Osallistujamäärä on vahvistettava viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Kerimaa veloittaa toteutuneen osallistujamäärän mukaan, kuitenkin vähintään vahvistettu henkilömäärä -10 %. Mikäli tilaisuus perutaan myöhemmin kuin viikkoa ennen, Kerimaa veloittaa 50 % sovitusta alustavan osallistujamäärän mukaan.