Suomi English Русский 中文


KERIMAAN RANTASAUNA-MILJÖÖ JA UIMARANTA 

Kerimaassa on suosittu lapsiystävällinen sauna- ja uimaranta-alue laitureineen sekä peli- ja leikkipaikkoineen.  Rannasta löytyy kolme vuokra-saunaa sekä vuokraveneitä ja kanootteja. Vastaanotosta on mahdollista vuokrata myös mm. sup-lauta sekä lainata pihapelejä. 

Iso rantasauna on sopiva 15-20 hengen ryhmille. Iso rantasauna pitää sisällään mm. ison takkatuvan jossa yhdistyy keittiö sekä ruokailutila. Takkatuvasta löytyy mm. televisio sekä stereot. Isolla rantasaunalla on kaksi saunaa pukuhuoneineen. Saunat sijaitsevat takkatuvan molemmin puolin. Miehet ja naiset pääsevät kätevästi saunomaan yhtäaikaa omiin saunoihinsa. Saunarakennuksen terassilta löytyy erikseen vuokrattava poreallas. Isolla terassilla on mukava käydä viilentymässä ja vaikka grillata samalla. 

Pieni rantasauna on ideaalinen korkeintaan kahdentoista hengen ryhmille. Saunan takkatupa on retrohenkisesti sisustettu. Tuvassa on sohva, pirttipöytä, jääkaappi sekä pieni keittiönurkkaus jonne tarvittaessa toimitamme keittolevyn. Pienen saunan terassin yhteydestä löytyy vuokrapalju. 

Saunarannasta voi myös vuokrata savusaunan. Savusaunan vuokraan kuuluu pienen saunan puku- ja suihkutilat. 

Saunojen vuokraan kuuluvat pesuaineet sekä pefletit. Asiakas voi tuoda pyyhkeet itse tai vuokrata ne Kerimaasta. Saunoille voi tuoda omat juomat sekä ruoat. Ruokia voi tilata myös Kerimaasta. Voimme räätälöidä teille sopivan menun tai voitte tilata valmiin saunamenun. Katso saunamenut täältä

Saunarannalta löytyy myös vapaasti käytettävissä oleva grillikatos. Pyynnöstä toimitamme saunojille terassille grillin.HINNASTO

Iso rantasauna (15-25 hlö) 
150 euroa/3 h
Iso rantasauna + ulkoporeallas,  250 euroa/3 h
Pieni rantasauna (5-12 hlö) 90 euroa/3 h
Pieni rantasauna + palju 170 euroa/3 h
Savusauna + pieni rantasauna (max 15 hlöä) 190 euroa/3 h
Savusauna + pieni rantasauna + palju 230 euroa/3 h
Pyyhevuokra 2 euroa/pyyhe
 
Iso rantasauna ulkoa sekä poreamme. 
Ison rantasaunan takkatupa sekä toinen saunoista.
Pieni rantasauna. 
Savusauna.