Suomi English Русский 中文

Kerimaa- mökin tai tontin ostaminen on helppoa ja turvallista

1. Tutustuminen Kerimaa-lomakylään  
Ostaja voi tutustua Kerimaa lomakylään internetissä www.kerimaa.fi
Lisäinformaatiota voi pyytää myyjältä suomeksi tai englanniksi sähköpostiosoitteessa pekka(at)monre.fi  tai  venäjäksi osoitteessa svetlana(at)kerimaa.fi 

Suosittelemme, että ostaja tutustuu lomakylään ja sen monipuoliseen tarjontaan henkilökohtaisesti.
Tiedustele ostajan majoitustarjousta Kerimaa lomakylästä kerimaa@kerimaa.fi 
 

2. Mökin tai tontin varaaminen, kauppa-asiakirjat
Mökin tai tontin voi varata sähköpostilla pekka@monre.fi  tai puhelimitse +358 400 434075 (suomeksi tai englanniksi).
Varaus tulee voimaan heti sen jälkeen kun varausraha 6000 euroa on maksettu.

Kauppa-asiakirjat:
Kun ostaja on tehnyt varauksen, hänelle toimitetaan kauppakirjaluonnos, kunnallistekniikkasopimus, huoltosopimus, tonttikartta sekä muuta yleistä informaatiota Kerimaan alueesta..

Rekisteröinti ja muut toimenpiteet:
Myyjä avustaa ostajaa  kaikessa viranomaisbyrokratiassa ja muissa kauppaan liittyvissä asioissa.
Myyjä hoitaa tarvittaessa lainhuudatuksen (tontin rekisteröinti ostajan nimiin) veloituksetta ja järjestää vakuutukset, sähkösopimuksen ja tietoliikennesopimuksen.

3. Mökin ylläpito ja mökin kustannusten maksaminen
 
Ostajan käytettävissä on alueen vesi- ja viemäriverkko, alueellinen jätehuolto ja avainsäilytyspalvelu. Erityispalvelut sovitaan erikseen. Lisäksi Kerimaan tiekunta tarjoaa tienhoitopalvelut kesällä ja talvella. Tarkemmat tiedot kaikista kustannuksista saa myyjältä.


Mökin asettaminen vuokralle
Ostajalla on mahdollisuus tehdä Kerimaa-ravintolan kanssa sopimus huoneiston jälleenvuokrauksesta.
Vuokratuotot tilitetään omistajalle kerran kuukaudessa. Tuotoista vähennetään ravintolan palkkio sekä siivous- ja liinavaatekustannukset.
 

4. Ostorahoitus

Muutamat pankit tarjoavat Kerimaa mökin ostajalle tai rakentajalle pankkilanaa edullisella korolla ja 5-15 vuoden maksuajalla. Rahoitus on yleensä enintään n. 50% kauppahinnasta.
Pyydä lisätietoja myyjältä.
 

5. Huvilan rakentaminen

Myyjä avustaa tontin ostajaa huvilan rakentamisessa neuvomalla arkkitehdit, talotehtaat, urakoitsijat ja muut tarvittavat yritykset ja henkilöt. Ostaja valitsee sopivan talomallin ja tekee sopimukset tavarantoimittajien ja urakoitsijoiden kanssa.
Arkkitehti on tärkeä valinta. Arkkitehti tekee ostajan ohjeiden mukaiset suunnitelmat ja hankkii rakennusluvan sekä tarjoukset urakoitsijoilta (sähkö-, vesi- ja ilmastointiurakat sekä varsinainen pystytys- ja viimeistelyurakka). Arkkitehti valvoo rakentamista. Savonlinnan rakennustarkastaja tarkistaa rakentamisen eri vaiheet. Arkkitehti antaa tarjouksen omasta työstään ja palkkiostaan.

Kerimaa-mökin ostaminen ja omistaminen on turvallista ja helppoa!