Suomi English Русский 中文

Leirikoulukeskus Kerimaa

 
Kerimaa on Savonlinnan seudulla, Kerimäellä sijaitseva loma- ja vapaa-ajankeskus ja Suomen leirikouluyhdistyksen jäsen.

Tarjoamme monipuoliset puitteet leirikoulujen viettoon: sijaitsemme luonnon keskellä n. 15 km päässä Savonlinnan keskustasta ja n. 10 km päässä Kerimäen keskustasta.

Meillä majoitutaan joko mökeissä (3-12 hlö) tai luhtitalohuoneistoissa (2-4 hlö). Päärakennuksessamme sijaitsee kahvila-ravintola sekä kokous- ja koulutustilat. Käytössä ovat myös saunarantamme palvelut: kaksi rantasaunaa, savusauna, ulkoporeallas ja kylpytynnyri eli palju.
Järjestämme retkiä lähimaastoon, melonta- ja soutuveneretkiä turvallisella Sylkynjärvellä, leikkimielisiä kisailuja lomakylän alueella… Yhteistyökumppanimme Hevostoiminta Töltin taika tarjoaa vaelluksia islanninhevosilla, talutusratsastusta sekä sosiaalipedagogista hevostoimintaa. Leirikouluun on yhdistettävissä myös vierailuja esim. Savonlinnaan Olavinlinnaan, maailman suurimmalle puukirkolle Kerimäelle, Salpalinjan Raikuun ja Punkaharjun kohteisiin sekä Punkaharjun harjualueelle ja metsämuseo Lustoon.

Ruokailut järjestämme keskitetysti ravintolassamme. Tarjolla on maittavaa kotiruokaa ja käytämme keittiössämme lähituottajien tuotteita. Myös ruokailut avotulella tai perinneruokailuja voidaan toteuttaa ohjelmaan sopivasti.

KATSO ESIMERKKI LEIRIKOULUPÄIVÄSTÄ  tästä

Kesän 2017 uutuus: kalastusleirit nuorisolle

Varaa luonnonläheinen leirikoulu luokallesi Kerimaasta!

Tiedustelut ja varaukset:
Kerimaan Lomakeskus Oy
kerimaa@kerimaa.fi
puh. 015 555 0200