Suomi English Русский 中文

Kokous Kerimaassa

 

Kerimaa tarjoaa hyvin varustetut kokoustilat oheispalveluineen niin pieneen palaveriin kuin runsaan sadan hengen tilaisuuksiinkin.
 
 
Kokouspaikat
 
Hirsiravintola, tilaa runsaalle 100 hengelle (ilman kokouspöytiä)
Pienemmissä tilaisuuksissa mahdollisuus sijoittaa pöydät U- tai luokkamuotoon.
Varusteina: videotykki, valkokangas (koko 3 x 2,5 m), pc ja nopea laajakaistayhteys sekä tavanomaiset kokousvälineet ja -palvelut. Ravintolatila on jaettavissa myös pienempiin osiin.
 
Saunarannan iso sauna, tilaa jopa 25 hengelle
Rakennuksessa erilliset naisten ja miesten saunat pukuhuoneineen ja niiden keskellä tilava, viihtyisä takkatupa. Tuvassa on keittiövarustus, suurikokoinen TV, dvd-laitteet ja mahdollisuus myös nykyaikaisen kokousvälineistön ja karaokelaitteiden käyttöön. Saunan yhteydessä on myös ulkoporeamme, joka on sopimuksesta vieraidemme käytettävissä. Eksotiikkaa kaipaaville on tarjolla myös perinteinen savusauna.
 
Saunarannan pienempi sauna, tilaa enintään 12 henkilölle
Saunan takkatuvassa on keittiö ja kokousmahdollisuus.
 
Kerimaan suuret mökit (8-12 henkilöä) soveltuvat hyvin pienimuotoisten kokousten, palaverien ja perhejuhlien pitopaikaksi. Mökeissä on kiinteä laajakaistayhteys.
 
Ruokatarjoilut hoidamme keskitetysti Kerimaan ravintolan tiloissa. Tilauksesta ruoka voidaan toimittaa kokouspaikalle. Saunoilla mökeillä mahdollisuus omatoimiseen ruuanvalmistukseen.
 
Majoitus viihtyisissä ja yksilöllisissä lomataloissa tai luhtitalojen saunallisissa huoneistoissa sekä erinomaiset mahdollisuudet rentoutumiseen kokouksen ohessa. Kylässä on haastava ja kaunis 18-reikäinen Kerigolfin golfkenttä, kalarikas lohilampi ja muut läheiset kalavedet, mittava latuverkosto, vaihtelevat ulkoilumaastot ja mahdollisuus pyöräillä, soutaa, meloa, istahtaa nuotion tai rantagrillin ääreen nautiskelemaan luonnon rauhasta.
 
Oheisohjelmaa kokouksiin on helppo löytää myös lähistöltä, sillä Kerimaa sijaitsee Savonlinnan seudun runsaan kulttuuritarjonnan keskiössä: meiltä on matkaa Savonlinnan keskustaan ja Punkaharjulle noin 15 ja maailman suurimmalle puukirkolle, Kerimäelle, 10 kilometriä. Olavinlinna, Riihisaari maakuntamuseoineen ja museolaivoineen sekä Metsäkeskus Lusto ovat muun muassa aina kiinnostavia tutustumiskohteita. Henkilökohtaisempia elämyksiä tarjoamme vieraillemme mm. kanootti-, kalastus- ja pyöräretkillä, vaelluksilla harjumaisemaan tai golfkokeiluin pätevän opettajan opastuksella. Kalastusoppaat tulee varata riittävän ajoissa.
 
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous: kerimaa@kerimaa.fi tai p. (015) 555 0200