Suomi English Русский 中文

Kokoukset ja tilaisuudet Kerimaassa

Häät, synttärit, polttarit, yritysjuhlat, tyky & tyhy-päivät, hirvipeijaiset, pikkujoulut ym.

Kerimaa tarjoaa hyvin varustetut kokoustilat oheispalveluineen niin pieneen palaveriin kuin runsaan sadan hengen tilaisuuksiinkin.
 
 
Kokouspaikat
 
1. Hirsiravintola, tilaa runsaalle 100 hengelle (ilman kokouspöytiä)
Pienemmissä tilaisuuksissa mahdollisuus sijoittaa pöydät U- tai luokkamuotoon.
Varusteina: videotykki, valkokangas (koko 3 x 2,5 m), pc ja nopea laajakaistayhteys sekä tavanomaiset kokousvälineet ja -palvelut. Ravintolatila on jaettavissa myös pienempiin osiin.
 
2. Saunarannan iso sauna ja poreallas, tilaa jopa 25 hengelle
Rakennuksessa erilliset naisten ja miesten saunat pukuhuoneineen ja niiden keskellä tilava, viihtyisä takkatupa. Tuvassa on keittiövarustus, suurikokoinen TV, dvd-laitteet ja mahdollisuus myös nykyaikaisen kokousvälineistön ja karaokelaitteiden käyttöön. Saunan yhteydessä on myös ulkoporeamme, joka on sopimuksesta vieraidemme käytettävissä. Eksotiikkaa kaipaaville on tarjolla myös perinteinen savusauna. Välittömässä läheisyydessä on uimaranta ja grillikatos monipuolisine grillausvarusteineen. Talvisin mahdollisuus avantouintiin.
 
3. Saunarannan pienempi sauna, tilaa 8-12 henkilölle
Saunan takkatuvassa on keittiö ja kokousmahdollisuus. Terassilla on puulämmitteinen kylpytynnyri "palju".
 
4. Kerimaan suuret mökit (8-12 henkilöä) soveltuvat hyvin pienimuotoisten kokousten, palaverien ja perhejuhlien pitopaikaksi. Mökeissä on kiinteä laajakaistayhteys ja useimmissa myös WiFi.
 
Ruokatarjoilut hoidamme keskitetysti Kerimaan ravintolan tiloissa. Tilauksesta ruoka voidaan toiminttaa kokouspaikalle. Saunoilla, mökeillä ja kahdella katetulla rantagrillillä on mahdollisuus omatoimiseen ruuanvalmistukseen. Lohilammesta itse pyydystetyt nieriät ja lohet voi itse valmistaa Kannantakaisen grillikatoksessa.
 
Majoitus viihtyisissä ja yksilöllisissä lomataloissa tai luhtitalojen saunallisissa huoneistoissa on erinomaiset mahdollisuudet rentoutumiseen kokouksen ohessa. Kylässä on haastava ja kaunis 18-reikäinen Kerigolfin golfkenttä, kalarikas lohilampi ja muut läheiset kalavedet, mittava latuverkosto, vaihtelevat ulkoilumaastot ja mahdollisuus pyöräillä, soutaa, meloa tai istahtaa nuotion tai rantagrillin ääreen nautiskelemaan luonnon rauhasta. Merkitty luontopolku johtaa marja- ja sienimaastojen läpi turvallisesti Huosion erämaan nuotiopaikalle.
 
Oheisohjelmaa kokouksiin ja tapahtumpiin loytyy ranta- ja ravintolajuhlista, kalastuksesta, golfista, vaelluksista ja mielenkiintoisista kulttuuri & historiaesitelmistä, joita experttimme järjestävät sopimuksesta. Ohjelmaa ja ohjelmapalveluja on helppo löytää myös lähistöltä, sillä Kerimaa sijaitsee Savonlinnan seudun runsaan kulttuuritarjonnan keskiössä: meiltä on matkaa Savonlinnan keskustaan ja Punkaharjulle noin 15 ja maailman suurimmalle puukirkolle, Kerimäelle, 10 kilometriä. Olavinlinna, Riihisaari maakuntamuseoineen ja museolaivoineen sekä Metsäkeskus Lusto ovat muun muassa aina kiinnostavia tutustumiskohteita. Henkilökohtaisempia elämyksiä tarjoamme vieraillemme mm. omatoimisilla kanootti-, kalastus- ja pyöräretkillä, vaelluksilla harjumaisemaan tai golfkokeiluin pätevän opettajan opastuksella. Kalastus- ja kaupunkioppaat tulee varata riittävän ajoissa.
 
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai lisätietoja: kerimaa@kerimaa.fi tai p. (015) 555 0200